Ολοκληρωμένα

 Αρχική / Ολοκληρωμένα

 

Εθνικά προγράμματα για την εργαζόμενους

Πραγματοποιούμε, επίσης, επιχορηγούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους. Ενημερωθείτε για προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων που πρόκειται να αρχίσουν σύντομα.


Δείτε περισσότερα...Εθνικά προγράμματα για την ανεργία

Τα προγράμματα των ανέργων χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (κατά 75%) και το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (25%).


Δείτε περισσότερα...Επιχορήγηση του ΕΚΚΕ για την Ανάπτυξη και Διάχυση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα εδαφικά όρια του Δήμου Αθηναίων

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ), συντονιστής εταίρος, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Αθήνας, το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Εθνικής Συνομοσπονδίας του Εθνικού Εμπορίου (ΙΝ.ΕΜ.Υ. ΕΣΕΕ), την Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτισμικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών «ΝΟΣΤΟΣ» (Ε.Κ.Πο.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ), το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Ι.Ε.Κ.Ε.Π.», υλοποιούν το έργο με τίτλο: «Επιχορήγηση του ΕΚΚΕ για την Ανάπτυξη και Διάχυση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα εδαφικά όρια του Δήμου Αθηναίων», στα πλαίσια της Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).


Δείτε περισσότερα... 

  • Αβέρωφ 34Α, Νέα Ιωνία
  •   210 2586970
  •   210 2586972
  • info@iekep.gr