Νέα και ανακοινώσεις

 Αρχική / Νέα και Ανακοινώσεις  / ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LADIES FIRST! ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ERASMUS+

19/1/2018

ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LADIES FIRST! ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ERASMUS+

 

Το πρόγραμμα Ladies First! Erasmus+ με συντονιστή εταίρο το ΙΕΚΕΠ στοχεύει στην ενδυνάμωση εκπαιδευτών και συμβούλων για την υποστήριξη ωφελούμενων γυναικών ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη σταθερότητα μεταξύ της εργασιακής και προσωπικής ζωής, ειδικά στο πλαίσιο κρίσης.

Βασισμένο σε δύο επιτυχημένα προηγούμενα προγράμματα (Work Life Balance εργαζομένων γυναικών σε Εθνικό επίπεδο και στο πρόγραμμα U-Coach! σε Ευρωπαϊκό επίπεδο), η σύμπραξη 7 οργανώσεων (ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, ITG, ISQ, FVA, CSI, BFE) από έξι διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία και Βουλγαρία) στοχεύει στην δημιουργία κοινών στρατηγικών που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη ισορροπία της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής των γυναικών ανά την Ευρώπη. Η σύμπραξη θα χρησιμοποιήσει εργαλεία όπως τα επαγγελματικά περιγράμματα EQF, ECVET και Europass, για να προωθήσει την πολυεθνική κινητικότητα.

Οι τελικοί αποδέκτες των υλικών του προγράμματος είναι σύμβουλοι και εκπαιδευτές ενηλίκων ενώ οι τελικοί χρήστες των υλικών θα είναι οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν την καθημερινή δυσκολία εξισορρόπησης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.  

 

  • Αβέρωφ 34Α, Νέα Ιωνία
  •   210 2586970
  •   210 2586972
  • info@iekep.gr